Blijf op de hoogte

Volg een cursus bij PE.nl

Lees meer

Over ons

PE.nl organiseert cursussen en trainingen voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren en andere belanghebbenden. Wij zijn gevestigd in Emmen die u kent van Vlinderstad Emmen, Wildlands en het Atlas theater en van de hoogstaande voetbalclub zoals FC Emmen.

PE.nl draagt zorg voor de te geven cursussen op locatie. Onze uitgekozen locaties zullen/ kunnen eigentijds en modern zijn, ondernemend of vermakelijk. Wij hebben prachtige locaties om trainingen te kunnen geven.

Wij staan ook open voor suggesties of het geven van een cursus bij u in het bedrijf. Neemt u gerust contact op met PE.nl en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Onze ervaren trainers ontwikkelen de trainingen en cursussen volledig afgestemd op de praktijk zodat u het kan toepassen in de praktijk.

Wij hebben ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren voor all-in cursus. We leveren maatwerk zoals u het wil.

Wij geven voornamelijk in Emmen en omgeving cursussen. Mocht er draagkracht zijn om elders een cursus te kunnen gaan geven dan zijn wij bereid om dat zeker te gaan doen.

U als accountant heeft de taak gekregen om uw PE-punten te halen en dat is belangrijk want u behoort vakbekwaam te zijn en op de hoogte te blijven van nieuwe regels en wetgeving. Zorg er dus voor dat u tijdig uw PE punten haalt, want dat laat zien dat u over vakinhoudelijke kennis beschikt.

U moet 120 PE punten per 3 kalenderjaren behalen waarvan jaarlijks een minimum van 20 per jaar. Elk uur telt voor 1 punt. U bent zelf verantwoordelijk voor het behalen van deze punten, wij zijn niet verantwoordelijk maar we kunnen u wel een aanbod geven van cursussen waarmee u punten kunt gaan halen.